Maalari Helsingistä

Tammijuuri – Maalari Helsingistä

Olen Lauri Ekroth vuonna 1985 syntynyt maalari Helsingistä. Perustin Tammijuuren marraskuussa 2013. Toimin pääasiassa pääkaupunkiseudulla Espoon, Helsingin ja Vantaan alueilla. Jos kohteesi sijaitsee alueen ulkopuolella, kannattaa jättää silti tarjouspyyntö.

Vaikka olen pääasiassa maalari, teen myös muita pintakäsittelyyn liittyviä töitä, kuten tapetointia, laminaattilattioiden asennuksia, nauhoitus- ja tasoitustöitä sekä pieniä ulkomaalaustöitä. Olen suorittanut pintakäsittelyalan perustutkinnon.

Maalauspalvelun perustamisesta saakka palveluni kulmakiviin ovat kuuluneet ihmisläheinen ja ystävällinen asiakaspalvelu, asiakkaiden 100-prosenttinen tyytyväisyys ja kilpailukykyiset hinnat. Työskentelen aina yhdessä kohteessa kerrallaan, joka takaa täyden keskittymiseni täydentämään asiakkaideni toiveet ja tarpeet.

Maalarina ja pintakäsittelijänä otan huomioon ympäristön ja luonnon muun muassa siten, että kierrätän kaiken mahdollisen jätteen, käytän ekologisia tarvikkeita ja materiaaleja sekä päivitän jatkuvasti ekologisempiin mahdollisuuksiin liittyvää tietouttani.

Maalaus Helsingissä on mielenkiintoista ja vaihtelevaa työtä, koska kohteet ovat niin monipuolisia. Sen lisäksi, että nautin työstäni suuresti, on asiakkaiden tyytyväisyys palkitsevaa ja työn suola.

Lauri Ekroth

Lauri - Tammijuuri

“Tammijuuri sai nostettua luottamukseni taas rakennusalaan! Yritys on yhden hengen yritys ja erittäin luotettava ja taitava sellainen. Tuttavani sanoi, ettei netin kautta kannata tilata remonttimiestä ja suositteli omaa tuttavayritystänsä, mutta hänen palvelunsa olisi ollut huomattavasti hinnakkaampi. Voin suositella!”-Maria

“Erittäin ystävällistä, asiakasta kuuntelevaa luotettavaa palvelua. Asiansa hallitseva ammattilainen, erinomainen työn jälki. Suosittelen lämpimästi!”-Sami

“Olen tyytyväinen ovien maalauksista, on kuin uudet ovet. Tekijä oli todella ammattilainen, suosittelen.”-Arja

“Ystävällinen palvelu ja täsmälliset aikataulut, suosittelen!”-Timo

“Työ oli ammattitaitoista, asiakasta huomioivaa, palvelu ystävällistä ja lopputulos upea, ja kaiken lisäksi loistavasti sovitussa aikataulussa. Suosittelen lämpimästi.”-Minna

Soita