Laminaatti- ja parkettilattioiden purku ja asennus sekä listoittaminen

Laminaattilattioiden purku ja asennus sekä listoittaminen

Lattia on oleellinen osa asuntoa tai liiketilaa. Kävelemme päivittäin sen päällä ja siksi sen tulisikin olla mielekäs ja kestävä. Jotta lattia olisi asennettu siististi ilman rakoja ja epätasaisuuksia, kannattaa lattian asentaminen jättää ammattilaiselle.

Laminaattilattia on hyvä vaihtoehto muovimatolle tai vaikka parketille. Se on edullista, mutta silti katseen- ja kulutuksenkestävää. Sitä on saatavana eri sävyisinä ja kuvioisina.

Lattioiden suhteen on eri mieltymyksiä ja tästä syystä toiset pitävät ainoana oikeana vaihtoehtona lattiaksi parkettilattiaa. Se tuo usein tilaan enemmän arvokkuutta ja tuntuu jalkaan lämpimämmältä.

Olipa valintasi sitten laminaatti tai parketti, saa uudella lattialla huomattavan muutoksen niin pieneen kuin isoonkin tilaan.

Laminaattilattioiden purku

Lattian purkamisessa voi joskus olla kokonaisuudessaan suuri urakka. Purkamisen jälkeen lattia pitäisi saada kuljetettua kierrätykseen ja kokonaisuudessa voi saada kulumaan paljon aikaa, eikä hikoilultakaan vältytä.

Purkaminen on aina hyvä tehdä ennen kuin uusi lattia asennetaan. Uuden lattian asentamista vanhan päälle tulisi välttää, sillä se voi aiheuttaa ongelmia myöhemmässä vaiheessa. Uusi pinta vanhan päällä nostaa lattiaa siten, että ovet eivät välttämättä enää avaudu. Joissain tapauksissa vanhaan laminaattiin tai parkettiin on päässyt kosteutta, joka voi homehtua ajan saatossa uuden laminaatin alla.

Jalkalistojen asennus

Jalkalistat kruunaavat uuden lattian, joten ne on hyvä vaihtaa myös lattian yhteydessä. Usein niiden asentaminen jiiriin voi olla kokemattomalle vaikeaa, mutta oikeilla työkaluilla ja ammattitaidolla saat jalkalistat kauttani siististi ja helposti paikoilleen.

Kun tarvitset laminaatti- tai parkettilattian ja jalkalistojen asennuspalvelua, olen käytettävissäsi! Ota siis rohkeasti yhteyttä ja mietitään yhdessä miten toteuttaisimme Sinun lattiaremonttisi.

Ota Tammijuuri seurantaan Instagramissa!

Pyydä tarjous – vastaan 24h kuluessa

Katso lisää työnäytteitä…

WhatsApp chat