Tammijuuri pintaremonttipalvelu logo

Laminaatti- ja parkettilattioiden asennus ja listoittaminen

Lattia-asennukset

Laminaattilattioiden ja vinyylilattioiden purkaminen, laminaatti- ja vinyylilattioiden asennus ja listoittaminen ammattitaidolla vuodesta 2013.

Laminaattilat­tioiden purku ja asennus sekä listoittaminen

Lattia on oleellinen osa asuntoa tai liiketilaa. Kävelemme päivittäin sen päällä ja siksi sen tulisikin olla mielekäs ja kestävä. Jotta lattia olisi asennettu siististi ilman rakoja ja epätasaisuuksia, kannattaa lattian asentaminen jättää ammattilaiselle.

Laminaattilattia tai vinyylilattia on hyvä vaihtoehto muovimatolle tai vaikka parketille. Se on edullista, mutta silti katseen- ja kulutuksenkestävää. Sitä on saatavana eri sävyisinä ja kuvioisina.

Laminaatti- ja vinyylilattioiden asennus ja listoittaminen

Laminaatti- ja vinyylilattioiden asennus ja listoittaminen on yksi palveluistani jota tarjoan joko yksittäisenä tai yhtenä osana maalausremonttia. Mikäli tilassa on jo nyt laminaatti- tai vinyylilattia, kannattaa se purkaa ja viedä kierrätykseen ennen uuden asentamista. Lattian asentamisen lisäksi tilaan kannattaa asentaa myös jalkalistat. Niiden asennus onnistuu kauttani niin ikään yhtenä kokonaisuutena pintaremonttia tai yksittäisenä työnä.

Laminaatti­lattioiden purku

Lattian purkamisessa voi joskus olla kokonaisuudessaan suuri urakka. Purkamisen jälkeen lattia pitäisi saada kuljetettua kierrätykseen ja kokonaisuudessa voi saada kulumaan paljon aikaa, eikä hikoilultakaan vältytä.

Purkaminen on aina hyvä tehdä ennen kuin uusi lattia asennetaan. Uuden lattian asentamista vanhan päälle tulisi välttää, sillä se voi aiheuttaa ongelmia myöhemmässä vaiheessa. Uusi pinta vanhan päällä nostaa lattiaa siten, että ovet eivät välttämättä enää avaudu. Joissain tapauksissa vanhaan laminaattiin tai parkettiin on päässyt kosteutta, joka voi homehtua ajan saatossa uuden laminaatin alla.

Laminaattilattian asennus

Jalkalistojen asennus

Jalkalistat kruunaavat uuden lattian, joten ne on hyvä vaihtaa myös lattian yhteydessä. Usein niiden asentaminen jiiriin voi olla kokemattomalle vaikeaa, mutta oikeilla työkaluilla ja ammattitaidolla saat jalkalistat kauttani siististi ja helposti paikoilleen.

Kun tarvitset laminaatti- tai parkettilattian ja jalkalistojen asennuspalvelua, olen käytettävissäsi! Ota siis rohkeasti yhteyttä ja mietitään yhdessä miten toteuttaisimme Sinun lattiaremonttisi.

Ota Tammijuuri seurantaan Instagramissa!

Työnäytteitä

Pyydä tarjous – vastaan 24h kuluessa

Lähetä sähköpostia
Laita WhatsApp
WhatsApp chat