Tammijuuri pintaremonttipalvelu logo

Sisämaalaus | Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa

Sisämaalaus

Asunnon maalauksella saadaan niin uudet kuin vanhatkin asuntojen pinnat näyttämään juuri sellaiselta kuin halutaan. Sisämaalaus Espoo, Helsinki, Kauniainen ja Vantaa.

Sisämaalaus­palvelut

Uusi maali seinässä, katossa tai vaikkapa ovessa herättää jo tylsäksi käyneen tilan uudelleen henkiin, saa sen säteilemään ja kasvattaa kertaheitolla viihtyvyyttä koko asunnossa tai liiketilassa. Maalata voi niin vanhoissa kuin uusissakin asunnoiss.a Yleisimmät maalauskohteet ovat yleensä juuri ostetut uudet ja vanhat asunnot, joissa halutaan toteuttaa maalausurakka ennen muuttoa. Hyvin usein myös putkiremonttien yhteydessä asukas haluaa maalauttaa asuntonsa samalla, kun asunto on laitettu pakettiin putkiremontin vuoksi.

Aina asunnon maalauksen ei tarvitse tapahtua muuton tai jonkun toisen remontin yhteydessä. Myös kalustettujen eli asuttujen asuntojen maalaukset ovat arkipäivää.

Jo valkoinen väri saa tilaan uutuudenviehätystä, mutta myös lukuisista sävytettävistä värivaihtoehdoista löytyy piristäviä ja persoonallisiakin ratkaisuja eri tiloihin kuten esimerkiksi olohuoneesen, keittiöön, eteiseen, makuuhuoneeseen ja kylpyhuoneeseen. Suomessa talvi on raskas, pimeä ja kylmä, joten pintaremonttipalvelu Tammijuuri tuo mielellään Sinun asuntoosi energiaa, valoa ja lämpöä mieleisilläsi värivaihtoehdoilla.

Pieniin liiketiloihin saadaan uudella maalipinnalla houkuttelevuutta, viihtyvyyttä ja raikkautta. Sillä voidaan helposti korostaa jopa liikkeen omaa identiteettiä ja arvoja.

Tehoste- ja struktuuriseinät

Toisinaan asiakkaat haluavat maalata yhden seinän neljästä hieman eri sävyllä tai saada siihen struktuuripinnan, joka tuo tilaan lisää eloa ja arvokkuutta. Mikäli yhden tai useamman seinän haluaa maalata eri sävyllä on sävyjen maailma erittäin laaja. Jos olet kiinnostunut tietynlaisesta struktuuriseinästä, kannattaa asiasta ehdottomasti tiedustella numerosta 040 73 504 37 tai lähettämällä minulle sähköpostia lauri@tammijuuri.fi

Tammijuuri toteuttaa muun muassa seuraavat maalaustyöt sisällä:

Työnäytteitä

Pyydä tarjous – vastaan 24h kuluessa

Lähetä sähköpostia
Laita WhatsApp
WhatsApp chat