Nauhoitus, ylitasoitus ja sisäkattojen verkotus

Nauhoitus, ylitasoitus ja sisäkattojen verkotus

Ennen uuden seinän tai katon pintakäsittelyä on siinä olevat mahdolliset saumakohdat ensin nauhoitettava. Nauhoittaminen on hyvin oleellinen osa pohjatyötä ja se tulisi tehdä huolellisesti hyvän lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Nauhoituksen jälkeen pinta tulisi usein myös ylitasoittaa. Ylitasoittamiselle voi olla tarvetta muulloinkin kuin nauhoittamisen yhteydessä, esimerkiksi suurten epätasaisuuksien korjaamisessa tapetinpoiston jälkeen. Myös itse ylitasoittaminen on nauhoituksen tapaan hyvän lopputuloksen saamiseksi tehtävä erittäin huolellisesti, jotta maalattu pinta näyttää hyvältä.

Erityisesti vanhojen asuntojen sisäkattoja tasoitettaessa ja maalattaessa tulisi kiinnittää huomiota pohjatöihin. Tämä tarkoittaa usein käytännössä sitä, että rappauksen ja maalin irtoillessa sisäkatto olisi hyvä verkottaa kauttaaltaan, jotta saataisiin jälleen vuosia kestävä lopputulos.

Kun tarvitset nauhoitus- ja/tai tasoituspalvelua, olen käytettävissäsi! Ota siis rohkeasti yhteyttä ja mietitään yhdessä miten toteuttaisimme Sinun nauhoitus- ja/tai tasoitustyösi.

Ota Tammijuuri seurantaan Instagramissa!

Pyydä tarjous – vastaan 24h kuluessa

Katso lisää työnäytteitä…