Tammijuuri pintaremonttipalvelu logo

Maalauspalvelu Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa

Pintaremontti­palvelut

Monipuoliset pintaremonttipalvelut pääkaupunkiseudulla. 

Pintaremontti­palvelut

Uusi maali seinässä, katossa tai vaikkapa ovessa herättää jo tylsäksi käyneen tilan uudelleen henkiin, saa sen säteilemään ja kasvattaa kertaheitolla viihtyvyyttä koko asunnossa tai liiketilassa

Kun haluaa tilaan jotain uutta, mutta samalla myös vanhan perinteikästä sekä lämmintä tunnelmaa, suosittelen tutustumaan tapetointimahdollisuuksiin.

Lattia ja jalkalistat ovat oleellinen osa asuntoa tai liiketilaa. Kävelemme päivittäin sen päällä ja se on iso osa huoneen kokonaisuutta. Lattian tulisikin olla mielekäs ja kestävä.

Ennen uuden seinän tai katon pintakäsittelyä on siinä olevat mahdolliset saumakohdat ensin nauhoitettava. Nauhoittaminen on osa pohjatyötä ja se tulisi tehdä huolellisesti.

Neljä vuodenaikaa asettavat haasteita ulkopintojen kestävyydelle. Pintojen on kestettävä talven pakkasia, kevään jäätymisiä ja sulamisia, kesän aurinkoa ja syksyn vesisadetta.

Kutsu minut käymään maksuttomalla katselmuksella. Voit myös soittaa numeroon 040 73 504 37, lähettää sähköpostia lauri@tammijuuri.fi ja pyytää minut käymään maksuttomalla arvioinnilla. Käynti ei sido sinua vielä mihinkään.

Pyydä tarjous – vastaan 24h kuluessa

Lähetä sähköpostia
Laita WhatsApp
WhatsApp chat