Tammijuuri pintaremonttipalvelu logo

Millaisia kokemuksia Tammijuuresta?

Referenssit

Millaisia kokemuksia Tammijuuresta? Lue, mitä asiakkaani sanovat palvelustani. Saa tarjous remontillesi 24 tunnin kuluessa.

Millaisia kokemuksia Tammijuuresta?

Kilpailu alalla on kovaa ja muun muassa siksi haluan jättää omasta työstäni mahdollisimman hyvän jäljen. Laadukas työnjälki toimii erittäin hyvänä ja luotettavana käyntikorttina uusille ja vanhoille asiakkailleni sekä se on tärkeää minulle myös ammattiylpeyteni nimissä.

Moni asiakas kamppailee toisinaan varsin yleisen ongelman kanssa. Ongelmana on, mistä löytää hyvä ja luotettava maalari tai remonttimies. Yleensä luotto tekijää kohtaan kohentuu, mikäli hänellä on paljon tyytyväisiä asiakkaita ja häntä suositellaan omalle lähipiirille.

Palautteet kertovat paljon yrityksen ammattitaidosta, luotettavuudesta sekä kokonaisuudesta muutenkin. Tästä syystä haluan jakaa muutaman asiakkaani antaman palautteen.

Laurin kanssa oli helppo sopia remonttiin liittyvistä asioista. Tarjous oli selkeä ja eritelty avoimesti. Palvelu oli ystävällistä ja asiakasta kuuntelevaa. Suosittelemme lämpimästi asiansa hallitsevaa ammattilaista.”

"Tarjous tuli nopeasti. Ystävällinen ja luotettava palvelu, erinomainen maalausjälki ja pitävä aikataulu – voin suositella lämpimästi.”

”Olen tyytyväinen ovien maalauksista, on kuin uudet ovet. Tekijä oli todella ammattilainen, suosittelen.”

Tammijuuri sai nostettua luottamukseni taas rakennusalaan! Yritys on yhden hengen yritys ja erittäin luotettava ja taitava sellainen. Tuttavani sanoi, ettei netin kautta kannata tilata remonttimiestä ja suositteli omaa tuttavayritystänsä, mutta hänen palvelunsa olisi ollut huomattavasti hinnakkaampi. Voin suositella!”

”Erittäin ystävällistä, asiakasta kuuntelevaa luotettavaa palvelua. Asiansa hallitseva ammattilainen, erinomainen työn jälki. Suosittelen lämpimästi!”​

”Työ oli ammattitaitoista, asiakasta huomioivaa, palvelu ystävällistä ja lopputulos upea, ja kaiken lisäksi loistavasti sovitussa aikataulussa. Suosittelen lämpimästi.”

”Ystävällinen palvelu ja täsmälliset aikataulut, suosittelen!”

Työnäytteitä

Pyydä tarjous – vastaan 24h kuluessa

Lähetä sähköpostia
Laita WhatsApp
WhatsApp chat