Tammijuuri pintaremonttipalvelu logo

Tammijuuri | Maalari Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa​

Tammijuuri

Tammijuuri on vuonna 2013 perustettu luotettava yhden miehen maalausliike Helsingistä.

Maalari Lauri Ekroth

Olen Lauri Ekroth vuonna 1985 syntynyt maalari Helsingistä. Pintakäsittelyn perustutkinnon lisäksi olen suorittanut ylioppilastutkinnon ja olen myös asiakaspalvelun ja markkinoinnin merkonomi. Perustin Tammijuuren marraskuussa 2013. Toimin pääasiassa pääkaupunkiseudulla Espoon, Helsingin, Kauniaisten ja Vantaan alueilla. Jos kohteesi sijaitsee alueen ulkopuolella, kannattaa jättää silti tarjouspyyntö.

Vaikka olen pääasiassa maalari, teen myös muita pintakäsittelyyn liittyviä töitä, kuten tapetointia, laminaatti- ja parkettilattioiden sekä jalkalistojen asennuksia, nauhoitus- ja tasoitustöitä sekä pieniä ulkomaalaustöitä.

Palveluihini voit tutustua tästä ja työnäytteisiin tästä.

Työ oli ammattitaitoista, asiakasta huomioivaa, palvelu ystävällistä ja lopputulos upea, ja kaiken lisäksi loistavasti sovitussa aikataulussa. Suosittelen lämpimästi."

Maalausliike Helsingistä
Laatua ja luotettavuutta

Tammijuuren palvelun kulmakivet

Maalauspalvelun perustamisesta saakka palveluni kulmakiviin ovat kuuluneet luotettava, ammattitaitoinen ja ystävällinen asiakaspalvelu, asiakkaiden 100-prosenttinen tyytyväisyys ja kilpailukykyiset hinnat.

Maalarina ja pintakäsittelijänä otan huomioon ympäristön ja luonnon muun muassa siten, että kierrätän kaiken mahdollisen jätteen, käytän ekologisia tarvikkeita ja materiaaleja sekä päivitän jatkuvasti ekologisempiin mahdollisuuksiin liittyvää tietouttani.

Maalaus Helsingissä on mielenkiintoista ja vaihtelevaa työtä, koska kohteet ovat niin monipuolisia. Sen lisäksi, että nautin työstäni suuresti, on asiakkaiden tyytyväisyys palkitsevaa ja työn suola.

Tammijuuri sai nostettua luottamukseni taas rakennusalaan! Yritys on yhden hengen yritys ja erittäin luotettava ja taitava sellainen. Tuttavani sanoi, ettei netin kautta kannata tilata remonttimiestä ja suositteli omaa tuttavayritystänsä, mutta hänen palvelunsa olisi ollut huomattavasti hinnakkaampi. Voin suositella!”

Pyydä tarjous – vastaan 24h kuluessa

Lähetä sähköpostia
Laita WhatsApp
WhatsApp chat