Tammijuuri pintaremonttipalvelu logo

Jätä tarjouspyyntö ja selvitä maalausremontin hinta

Tarjouspyyntö

Maalausremontin hinta vaihtelee eri kohteiden mukaan. Selvitä oman remonttisi hinta, vastaan 24 tunnin kuluessa tai kutsu minut käymään ilmaisella katselmuksella.

Jätä tarjouspyyntö ja selvitä remontin hinta​

Kiireisen arjen ja kenties muuton tai remontin keskellä asiakkaat haluavat usein saada hinnan remontilleen mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti. Vaikka et saisi allaolevan lomakkeen avulla sentilleen oikeaa hintaa, niin alkuun päästään vähintäänkin hinta-arvion avulla. Täytä allaolevat kentät ja saa helposti selville maalausremontin hinta.

Hintaan vaikuttavat monet seikat, kuten huoneiston koko, korkeus, pohjatöiden määrä sekä tietenkin myös se, mitä kaikkea asunnossa on tarkoitus maalata. Samat seikat vaikuttavat myös lattioiden ja jalkalistojen asennuksessa, tapetoinnissa, kattojen verkotuksessa ja tasoituksissa.

Tarjoukseni käsittävät arvonlisäverollisen (24%) hinnan työlle erittelyineen sekä hinta-arvion materiaaleille. Halutessaan tarjouksesta voi jättää materiaalit pois, mikäli asiakas haluaa hankkia ne itse. Kauttani työstä saa haettua kotitalousvähennyksen, sillä Tammijuuri Oy kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Lisää kotitalousvähennyksestä voit lukea verottajan sivuilta.

Täytettyjen kenttien lisäksi aina kannattaa laittaa mukaan myös muutama kuva esimerkiksi pohjapiirustus ja yleiskuva asunnosta. Mikäli haluat lähettää useampia kuvia, niin suosittelen lähettämään tarjouspyynnön suoraan sähköpostilla osoitteeseen lauri@tammijuuri.fi

Tammijuuri Oy:llä on vastuuvakuutus 500 000 euroon asti. Yrityksestäni voit lukea vielä halutessasi lisää tästä ja kuvia tekemistäni kohteista puolestaan voit katsoa tästä tai Tammijuuren Instagramista.

Lähettämällä alla olevan lomakkeen saat tarjouksen pintaremontillesi helposti ja vaivattomasti 24 tunnin kuluessa. Halutessasi voit lähettää tarjouspyynnön myös suoraan sähköpostilla lauri@tammijuuri.fi tai soittaa numerooni 0407350437.

Henkilötiedot

Työn kuvaus

Lähetä sähköpostia
Laita WhatsApp

Kutsu minut käymään maksuttomalla katselmuksella

Voit myös soittaa numeroon 040 73 504 37, lähettää sähköpostia lauri@tammijuuri.fi ja pyytää minut käymään maksuttomalla arvioinnilla. Käynti ei sido sinua vielä mihinkään.

Muistathan, että kotitalousvähennys vuonna 2024 on 40 prosenttia!

WhatsApp chat