Ulkomaalaustyöt Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen

Ulkomaalaustyöt

Suomessa neljä vuodenaikaa asettavat haasteita ulkopintojen kestävyydelle. Pinnat joutuvat kestämään talven pakkasia, kevään jäätymisiä ja sulamisia, kesän auringonpaistetta ja syksyn vesisadetta.

Maalaus on paras tapa suojata pintoja. Jos puupinta on hieman sammaloitunut ja likainen, sen voi huoltopestä. Tämän jälkeen se voidaan maalata uudestaan, jonka jälkeen se kestää taas kulutusta vuosia.

Puupintojen lisäksi myös peltikatosta on syytä pitää hyvää huolta ja parhaiten se onnistuukin, kun se pestään huolella, raaputetaan irtoava maali pois, hiotaan, paikkamaalataan ruosteenestopohjamaalilla ja lopuksi pintamaalataan 1-2 kertaan.

Oli kyseessä aita, roskakatos tai pieni puutalo, uudelleen maalaus saa koko pihapiirin uudelleen eloon. Lisäksi pintojen käsittely pidentää niiden ikää ja säästää työn ja kustannusten määrää tulevaisuudessa.

Tammijuuri toteuttaa muun muassa seuraavat ulkomaalaustyöt:

Kun tarvitset ulkomaalauspalvelua, olen käytettävissäsi! Ota siis rohkeasti yhteyttä niin mietitään yhdessä miten toteuttaisimme Sinun ulkomaalausremonttisi.

Ota Tammijuuri seurantaan Instagramissa!

Pyydä tarjous – vastaan 24h kuluessa

Katso lisää työnäytteitä…

WhatsApp chat